İki gün arka arkaya yaptığım tatlı ünvanını aldı. Özellikle çocuklara yapmanızı öneririm. Bir tane bile kalmıyor.
Malzemeler:
1 paket supangle
Supangle için süt
1 paket kakaolu pötibör
1 çay bardağı fındık
Bulamak için:
Hindistan cevizi
Üzerine:
Çikolata sosu
Yapımı:
Bir paket supangleyi arkasındaki tarife göre pişiriniz. Ocağı söndürünüz. Kakaolu bisküvileri elinizle kırıp supanglenin içine atınız. İri parçalanmış fındığı da ekleyip karıştırınız. 20 dakika dinlendiriniz.
Cevizden biraz büyük parça alıp yuvarlayınız. Her seferinde ellerinizi ıslatınız ki ellerinize yapışmasın. Hindistan cevizine bulayınız. Parmağınız ortasını çukurlaştırınız. Çukurları da çikolata sosu ile doldurunuz. Ben beyaz çikolata sosu kullandım kakaolu çikolata sosu da olur. Dolapta dinlendiriniz.
Afiyet Olsun
çok güzel gözüküyor eminim tadıda öyledir yalnız tada bilmemiz için tarifi verirmisiniz
YanıtlaSilşeyma nursena :)